Ouderportaal

Met ouders/ verzorgers van onze kinderen delen we informatie over wat er binnen het kindcentrum gebeurd via Social Schools. 

Wij delen bijvoorbeeld algemeen nieuws, nieuws uit de groepen, de kalender met groepspecifieke informatie en foto's. Ook de toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal kan via SocialSchools worden aangegeven. Communiceren met de pedagogisch medewerkers, gaat ook via SocialSchools door een persoonlijk bericht te sturen.   

Het ouderportaal is bereikbaar via de website (www.socialschools.nl), maar ook als app op uw telefoon. Wij adviseren om de app te installeren. Dit werkt erg prettig. Er wordt dan geen informatie gemist en spoedberichten worden direct ontvangen. Hieronder vindt u een button om rechtstreeks naar SocialSchools te gaan. 

Naast SocialSchools werken we ook met KidsKonnect. Hierin kunt u het opvangrooster inzien, ruilingen en (extra) aanvragen voor opvangdagen indienen, uw gegevens wijzigen en documenten inzien en downloaden. Via het portal KidsKonnect kunnen kinderen ziek- en afgemeld worden. De link vindt u hieronder in de rechter button. 

Ook een handleiding voor het gebruik van KidsKonnect vindt u hieronder. 

Inloggen SocialSchools Downloaden Kidskonnect
Handleiding KidsKonnect